Kompressorteknik ML AB

Magnus betonar att de framför allt var på jakt efter ett system med en omfattande maskinhistorik för att kunna följa upp genomförda arbeten på varje kund och maskin.

Kompressorteknik ML AB är ett företag som specialiserar sig på service och reparation av kompressorer, fläktar och pumpar. Med fokus på biogas- och bryggeriverksamhet, erbjuder de professionella lösningar för sina kunders behov. Genom att köpa in begagnade kompressorer, renovera dem och erbjuda uthyrning eller försäljning, har de etablerat sig som en pålitlig partner inom branschen. Med 14 anställda fördelade över Ludvika, Stockholm och Falkenberg, betjänar de kunder i hela Skandinavien.

En intervju med Magnus Elnertz, VD på Kompressorteknik ML AB:

När vi fick chansen att prata med Magnus Elnertz, VD på Kompressorteknik ML AB, ville vi få insikt i deras val av Serviceprotokoll.se och vilka fördelar de har upplevt genom att använda systemet.

Varför valde ni just Serviceprotokoll.se?

– Vi stötte på Serviceprotokoll.se genom en Google-sökning. Vi var lite för lat för att leta vidare, skrattar Magnus.

Men det var framförallt mötet med Börje Kroon, en av grundarna av Serviceprotokoll.se, på en mässa som gjorde att de valde Serviceprotokoll.se.

Vad gillar ni bäst med vårt system?

– Vi var framför allt var på jakt efter ett system med en omfattande maskinhistorik för att kunna följa upp genomförda arbeten på varje kund och maskin. Serviceprotokoll.se mötte verkligen våra behov genom att erbjuda en strukturerad och lättillgänglig historikfunktion. En extra fördel är att systemet själv genererar nästa service baserat på drifttimmar, vilket effektiviserar vår planeringsprocess.

Magnus nämner också det värdefulla i att kunna bjuda in kunderna till systemet så att de själva kan ta del av historiken och se vilka arbeten som är inbokade och utförda.

Besök Kompressorteknik ML AB

Boka en demo så hjälper vi dig att komma igång gratis

Kom igång med Serviceprotokoll

Image

Sätt upp ditt företag

Smidig övergång från tidigare system eller kom igång enkelt som nystartad.

Skapa konto
Image

Integrerar och importera

Integrera befintliga ekonomi- och affärssystem och importera dina objekt.

Integrera
Image

Börja fakturera

Missa aldrig att ta betalt för något och få full kontroll från offert till faktura.

Läs mer på Support