Tollab/
Crawford Center

Optimal kontroll av serviceobjekt

Vad gör Tollab?

Tollab/Crawford Center är en välrenommerad leverantör av entrélösningar med en gedigen erfarenhet och expertis inom sitt område. Sedan 2009 har de framgångsrikt skapat välkomnande entréer för både privatpersoner och företag. Genom att vara auktoriserade Crawford Center-specialister erbjuder de ett brett utbud av Crawfordportar och andra produkter för industriella behov. Med kontinuerlig utbildning och en passion för att leverera den senaste tekniken och de bästa produkterna, är Tollab/Crawford Center dedikerade att tillgodose sina kunders unika behov.

Vi hade möjligheten att intervjua Hannes Tollbom och ta del av hans erfarenhet av att implementera Serviceprotokoll.se i verksamheten.

Varför valde ni Serviceprotokoll.se?

– Vi valde serviceprotokoll för vi ville ha ett mobilt och digitalt verktyg för att kontrollera våra serviceobjekt. Den höga servicen är guld värd, anser vi.

Sammanfattning:

Genom att välja Serviceprotokoll.se har Tollab/Crawford Center tagit kontrollen över sina serviceobjekt till en ny nivå. Med hjälp av det mobila och digitala verktyget kan de enkelt övervaka och hantera sina serviceobjekt på ett effektivt sätt. De värdesätter även den höga servicen som de anser vara av oerhört stor betydelse för deras verksamhet. Med deras långa erfarenhet, personliga service och engagemang för att erbjuda de bästa produkterna och lösningarna, fortsätter Tollab/Crawford Center att vara en trygg leverantör av entrélösningar och stärker sin ställning som en ledande aktör inom sin bransch.

Boka en demo så hjälper vi dig att komma igång gratis

Kom igång med Serviceprotokoll

Image

Sätt upp ditt företag

Smidig övergång från tidigare system eller kom igång enkelt som nystartad.

Skapa konto
Image

Integrerar och importera

Integrera befintliga ekonomi- och affärssystem och importera dina objekt.

Integrera
Image

Börja fakturera

Missa aldrig att ta betalt för något och få full kontroll från offert till faktura.

Läs mer på Support