Integritetspolicy


Information om vilken data som samlas in om dig i Serviceprotokoll.se

Alla dina aktiviteter på Serviceprotokoll.se loggas för att kunna ge din grupp/ditt företag spårbarhet, historik och statistik över arbetet som utförs. 

Dina uppgifter och inställningar i Kontoinställningar sparas för att systemet ska kunna använda Tidsrapport, skicka meddelande på de sätt du valt och skapa loggfiler över ditt arbete i systemet. Du kan när som helst ändra uppgifterna i dina kontoinställningar. Användarnamnet kan inte ändras. Ta kontakt med oss om det krävs.

Serviceprotokoll.se och din grupp/företag använder loggfilerna för att kunna spåra ändringar och identifiera fel som uppstår i systemet.

Det finns två olika loggfiler: Aktivitetsloggen och Historik.

Du kan själv se Aktivitetsloggen på sidan med dina Kontoinställningar. I loggen sparas datum och klockslag för dina aktiviteter. Ser du inte Aktivitetsloggen och vill ha tillgång till den kontakta den som har admin-rättigheterna för din grupp/företag för att få den rättigheten.

Historik sparas på Arbetsorder och på kundkortet i Kundregistret. Fler ställen där historik samlas kan tillkomma. Att se Historik är en rättighet som ställs in med ett admin-konto.  Kontakta den som har admin-rättigheterna för din grupp/företag för att få den rättigheten.

 Historik sparar alla aktiviteter på en enskild order såsom användarid, tid för aktiviteten och själva aktiviteten. 

När du slutar på ett företag blir ditt användarkonto inaktiverat men loggfilerna finns kvar för att företaget fortsatt ska kunna ha spårbarhet och historik på ordrar.

Vill du inte att ditt namn ska finnas kvar i företagets loggfiler kan vi anonymisera ditt användarnamn. Kontakta din fd arbetsgivare eller oss (kontaktuppgifter hittar du här) direkt så ordnar vi det. För att din fd arbetsgivare fortsatt ska kvar spårbarhet behöver vi informera ditt företag när vi gör denna åtgärd. 

Användning av Googles API för synkronisering av en Google kalender och Planeraren.

Systemet erbjuder dig som användare att synkronisera Planeraren i Serviceprotokoll.se med din Google kalender. Inställningen gör du genom att klicka på ditt användarnamn och i Kontoinställningar klicka på Synkronisera med Google-konto. 

Data från din Google-kalender som lagras i Serviceprotokoll.se är datum, klockslag och text som är kopplad till kalenderposten. Andra i din grupp kan se informationen i google-kalender som du kopplat.  

Vill du inte använda synkroniseringen längre klickar du i dina Kontoinställningar på Ta bort kopplingen till Google-konto. Om kopplingen till kalendern tas bort tas inte informationen bort i vår databas. Uppgifterna kan anonymiseras. Kontakta oss så ordnar vi detta.

Uppgifterna från din Google-kalender delas inte med tredje part.

Användning Google Analytics

Serviceprotokoll.se webbsida använder Google Analytics 4 för att samla in statistik om besök på sidorna. Informationen använder vi för att utveckla en mer lättillgänglig sida, ge en bättre upplevelse, se varifrån våra besökare kommer och vilka sidor de tittar på.

Läs Googles Integritetspolicy här. https://policies.google.com/privacy?hl=sv

Läs också våra Användarvillkor.