Henrikssons Måleri AB


Lars Käck, Henrikssons Måleri

Måleribranschen är ett nytt område som använder Serviceprotokoll.se. Så vad tycker Lars Käck som arbetar för Henrikssons Måleri AB om Serviceprotokoll.se nu när han använt det ett tag?

”Det är riktigt, riktigt bra. Nu har jag koll på sakerna och ser vad jag gjort på ett arbete. Alla på firman kan se vad som gjorts och vem som gjort det.

Jag lägger själv snabbt upp nya jobb, som idag när jag fick nya uppdrag av en kund utskrivna på papper. Kunden finns redan i registret med alla uppgifter så det går snabbt.

Vår leverantör av färger, Caparol, är kopplad till serviceprotokoll och jag beställer det jag behöver direkt på arbetsordern. Allting hamnar automatiskt på rätt order. 

Det är också bra att kunna lägga till foton på en order. Om jag t ex ser att det är fukt på en vägg tar jag ett foto för dokumentationens skull. Fotot kan sedan skickas med fakturan.

Jag använder också den funktionen för egna utlägg. Fotar kvittot, lägger in på ordern, signerar och skickar för fakturering. Behöver inte åka in till kontoret för att lämna kvitton. Smidigt!”

Lars använder en penna med pekfunktion. ”Mina fingrar är för stora för skärmen på min mobil,” säger Lars, greppar rollern och fortsätter måla. 

Henrikssons Måleri har tyvärr avvecklats.