QSR


Personal på QSR

QSR är ett serviceföretag som lagar alla maskiner i köken på de stora fastfoodkedjorna såväl som den lilla glasskiosken och alla däremellan. Även det stora nöjesfältet är kund hos QSR. Deras servicetekniker har lång erfarenhet även om företaget är ganska nytt. Dessutom projekterar och bygger de nya kök, samt säljer allt från reservdelar och utrustning till nya maskiner där det behövs.”

Varför valde ni serviceprotokoll.se?

”Vi är flera tekniker ute på fältet, dessutom spridda över landet, och vi sökte ett system som är lätt att jobba med både på fältet och i efterarbetet att förvandla jobbet till en faktura.

Vi tycker Serviceprotokoll fungerar mycket bra i vår vardag, enkelt att hantera både att göra order, beställa reservdelar och följa upp vad som gjorts. Att våra kunder och uppdragsgivare själva kan logga in och läsa teknikerns åtgärder samt se historik på sina maskiner uppskattas av både dem och oss.

Att man har god sökbarhet på alla delar i systemet är fantastiskt bra.

Vi har haft förmånen att få vara med och utveckla Serviceprotokoll sedan starten och uppskattar att funktioner tillkommer och att det går att anpassa till våra, ibland lite speciella, behov.

Serviceprotokoll växer och förbättras ständigt, det är ju fantastiskt bra!”

QSR teamet
Marcus Gustafsson
Teknisk chef
QSR Partner AB

QSR logga