QSR Partner AB

Optimerad servicehantering för proffskök

Vad gör QSR Partner AB?

QSR Partner AB är ett framstående serviceföretag som specialiserar sig på reparationer och underhåll av köksmaskiner för allt från stora snabbmatskedjor till små glasskiosker. Med deras breda expertis inom projektering, nybyggnation av kök samt försäljning av reservdelar och utrustning, erbjuder de en helhetslösning för sina kunders behov. Som leverantör till kunder som McDonald’s, Scandic hotell och Liseberg har de byggt upp en stark position inom branschen. Med över 120 års samlad erfarenhet och en dedikation till snabb och professionell service, är QSR Partner AB en pålitlig partner för proffskök runt om i landet.

Vi fick möjligheten att intervjua Marcus Gustafsson, Teknisk chef QSR-teamet, på QSR Partner AB för att höra deras åsikter om Serviceprotokoll.se och fördelarna de upplever med att använda systemet.

Varför valde ni just Serviceprotokoll.se?

– Vi är flera tekniker ute på fältet, dessutom spridda över landet, och vi sökte ett system som är lätt att jobba med både på fältet och i efterarbetet att förvandla jobbet till en faktura.

– Vi tycker Serviceprotokoll fungerar mycket bra i vår vardag, enkelt att hantera både att göra order, beställa reservdelar och följa upp vad som gjorts. Att våra kunder och uppdragsgivare själva kan logga in och läsa teknikerns åtgärder samt se historik på sina maskiner uppskattas av både dem och oss.

Vad gillar ni bäst med vårt system?

– Att man har god sökbarhet på alla delar i systemet är fantastiskt bra.

– Vi har haft förmånen att få vara med och utveckla Serviceprotokoll sedan starten och uppskattar att funktioner tillkommer och att det går att anpassa till våra, ibland lite speciella, behov. Serviceprotokoll växer och förbättras ständigt, det är ju fantastiskt bra!

Sammanfattning:

QSR Partner AB har funnit den perfekta lösningen för sina proffskök genom att implementera Serviceprotokoll.se i sin verksamhet. Med systemets användarvänlighet, möjligheten till anpassningar och tillgång till omfattande historik och dokumentation, har de uppnått en hög nivå av effektivitet och kundnöjdhet. Som experter inom branschen och med sin dedikation till snabb och professionell service, har QSR Partner AB funnit i Serviceprotokoll.se en pålitlig och framgångsrik partner för att optimera sin servicehantering och fortsätta leverera exceptionell support till sina proffskökskunder över hela landet.

Länk: QSR