WTS Machinery Solutions

En perfekt match för effektiv truckhantering

Vad gör WTS Machinery Solutions?

WTS är en ledande totalleverantör av trucktjänster med en imponerande historia som sträcker sig tillbaka till 1987. Med deras expertis inom service, uthyrning och utbildning av truckar erbjuder de skräddarsydda lösningar för sina kunders materialhanteringsbehov. Som Sveriges huvudimportör av Hangcha Forklifts har de etablerat sig som den självklara partnern för alla som behöver hjälp med sina maskinparker. Med kunder över hela landet erbjuder de en oöverträffad service och support.

Vi pratade med WTS Machinery Solutions för att få deras åsikter om deras övergång till Serviceprotokoll.se och de fördelar de har upplevt genom att använda systemet.

Varför valde ni just Serviceprotokoll.se?

WTS Machinery Solutions berättar att de var tvungna att hitta ett nytt service-system efter att deras tidigare leverantör plötsligt höjde priserna med 300%. Efter att ha undersökt olika alternativ insåg de att Serviceprotokoll.se var den perfekta matchen för deras verksamhet. De blev imponerade av systemets flexibilitet och möjligheten att göra kundanpassningar. Dessutom ansåg de att systemet var oerhört användarvänligt, vilket gjorde övergången smidig och enkel.

Vad gillar ni bäst med vårt system?

En av de stora fördelarna med Serviceprotokoll.se enligt WTS Machinery Solutions är möjligheten att enkelt göra kundanpassningar. Det gör att de kan anpassa systemet efter sina specifika behov och processer. Dessutom är systemet intuitivt och användarvänligt, vilket gör att deras team snabbt och smidigt kan använda det. Den enkla navigeringen och tillgången till all nödvändig information på ett ställe har bidragit till att effektivisera deras truckhantering och förbättra deras kundservice.

Sammanfattning:

WTS Machinery Solutions har funnit den perfekta lösningen för sina trucktjänster genom att implementera Serviceprotokoll.se i sin verksamhet. Med systemets flexibilitet, användarvänlighet och möjlighet till kundanpassningar har de kunnat optimera sin truckhantering och leverera enastående service till sina kunder. Som marknadsledande inom truckar och med sin stolta historia är WTS Machinery Solutions en pålitlig partner för alla som behöver hjälp med materialhantering. Med Serviceprotokoll.se som en pålitlig och effektiv plattform kan de fortsätta att erbjuda högkvalitativ service och support till sina kunder över hela landet.

Besök WTS Machinery