.

Inköps- och lagerhantering

Hantera lager effektivt med full kontroll över lagersaldon och beställningar.

Optimera din lagerhantering


Med Serviceprotokoll.se kan du optimera din inköps- och lagerhantering, spara tid och resurser samt öka din försäljning. 

Med vårt heltäckande system får du fullständig kontroll över ditt lager och en smidig hantering av inköpsprocesser och leverantörs-relationer. Du minskar kostnader, undviker över- eller underlager och säkerställa att rätt produkter finns tillgängliga vid rätt tidpunkt. 

Systemet hanterar lager i teknikernas bilar och när en artikel saknas på en order skapar du snabbt en inköpsorder att skicka till en leverantör. Vi erbjuder EDI-kopplingar till en rad leverantörer. 

Du kan även sätta upp varningssignaler för lågt lagersaldo, sk. beställningspunkter, vilket hjälper dig att undvika att stå utan en nödvändig artikel och riskera ett försäljningsbortfall.

Genom att integrera vårt system med dina befintliga affärs- och ekonomisystem kan du automatisera flödet av information och minimera manuellt arbete. Dessutom kan du dra nytta av våra avancerade rapporter och analyser för att få insikter om lageromsättning, efterfrågan och lönsamhet.

>> Se lista med alla integrationer till affärssystem och leverantörer.