Våra kunder

Möt några av alla som använder sig av serviceprotokoll.se i sin verksamhet.
De jobbar med storkök, tryckluft, kaffemaskiner, kompressorer, hissar, vvs, el, truckar – som några exempel.

Vi frågade några vad de tycker är det bästa med Serviceprotokoll.se. Se vad de svarade.


En av Myhrvolds servicetekniker vid sin bil
Logga och länk till Myhrvold Nordic AB

Myhrvold Nordic AB

Myhrvold Nordic AB marknadsför, levererar och utför service på utrustning till Dagligvaruhandel, Livsmedelsindustri och Storkök.

”Det vi säljer kan vi installera och ge service på. Tillsammans med våra samarbetspartners hjälper våra tekniker er när ni behöver det.”

”Serviceprotokoll.se ger oss en god plattform som möjliggör att servicen mot kund hamnar i fokus. Rätt delar, rätt pris och arbetstidsdebiteringen blir korrekt och som oftast direkt godkänd av kund på plats med den digitala signeringen.”

Adnan Arslanagic
Serviceansvarig Myhrvold Nordic ABEn av QSRs tekniker på väg ut på jobb

QSR

QSR är ett serviceföretag som lagar alla maskiner i köken på de stora fastfoodkedjorna såväl som den lilla glasskiosken och alla däremellan. Även det stora nöjesfältet är kund hos oss. Våra servicetekniker har lång erfarenhet även om företaget är ganska nytt. Dessutom projekterar och bygger vi nya kök, samt säljer allt från reservdelar och utrustning till nya maskiner där det behövs.

”Vi är flera tekniker ute på fältet, dessutom spridda över landet, och vi sökte ett system som är lätt att jobba med både på fältet och i efterarbetet att förvandla jobbet till en faktura.

Vi tycker Serviceprotokoll fungerar mycket bra i vår vardag, enkelt att hantera både att göra order, beställa reservdelar och följa upp vad som gjorts. Att våra kunder och uppdragsgivare själva kan logga in och läsa teknikerns åtgärder samt se historik på sina maskiner uppskattas av både dem och oss.

Att man har god sökbarhet på alla delar i systemet är fantastiskt bra.

Vi har haft förmånen att få vara med och utveckla Serviceprotokoll sedan starten och uppskattar att funktioner tillkommer och att det går att anpassa till våra, ibland lite speciella, behov.

Serviceprotokoll växer och förbättras ständigt, det är ju fantastiskt bra!”

QSR teamet
Marcus Gustafsson
Teknisk chef
QSR Partner ABFler företag som valt att arbeta med Serviceprotokoll.se

Borås Elteam