.

Service- och arbetsorder

Effektivisera med verktyg för service och arbetsorder. Hantera enkelt alla dina register med funktioner för objekt- och artikelregister.

Smart och digital ”att-göra-lista”


Våra verktyg för service och arbetsorder ger dig en smidig och strukturerad process för att hantera och spåra alla dina serviceärenden. Oavsett om det gäller reparationer, underhåll eller installationer kan du enkelt organisera och följa upp dina ordrar i systemet. Alla åtgärder och uppdrag sparas vilket ger dig full spårbarhet och historik.

Serviceprotokoll.se erbjuder funktioner för att boka in och tilldela en order till en servicetekniker eller underleverantör. Du kan enkelt se status för varje order, följa upp framsteg och hantera kommunikationen med dina kunder, t ex genom att sända en bokningsbekräftelse.

För service finns smarta system som automatiskt skapar nästa service utifrån dina valda intervall och servicemallar. På så sätt missar du aldrig en service. Varje service skapar också ett protokoll som kan skickas automatiskt till kunden.

Med våra verktyg för service och arbetsorder kan du effektivt hantera och optimera ditt arbetsflöde. Du sparar tid, minskar administrativa bördor och säkerställer att varje serviceärende behandlas på ett strukturerat och professionellt sätt.

Detta erbjuder systemet bl a:
Serviceorder
Serviceprotokoll
Arbetsorder
Modeller
Objektsregister
Kartfunktion
QR- och streckkodshantering
Läcksökning

Nyfiken på mer?
Skapa ett testkonto eller boka en demo!