.

Smarta funktioner och anpassningar

Anpassa systemet efter era behov med taggar, egna fält och mallar för servicepunkter och egenkontroller.

Vi bygger lösningar tillsammans med våra kunder


Vi ger dig möjligheten att skräddarsy och optimera ert system för att passa exakt era behov. Med funktioner som taggar, egna fält och mallar för servicepunkter och egenkontroller kan du skapa en flexibel och effektiv lösning som hjälper dig att ta er verksamhet till nästa nivå.

Med ”modeller” uppdaterar du snabbt alla objekt av samma modell med en knapptryckning. Material som alltid ska användas på en modell hämtas automatiskt till rätt servicetillfälle.

Med möjligheten att skapa egna fält kan du samla in och spara exakt den information som är viktig för er verksamhet. Det ger dig full kontroll över informationen och möjlighet att generera skräddarsydda rapporter och analyser.

Taggar är ett kraftfullt verktyg för att organisera och kategorisera er data. Du kan enkelt märka objekt, kunder eller arbetsorder med relevanta taggar och snabbt hitta den information du söker. Det underlättar hanteringen och effektiviserar sökprocessen.

Mallar för servicepunkter, information och egenkontroller hjälper dig att standardisera arbetsflöden och säkerställa att inget viktigt blir bortglömt. Du kan enkelt skapa professionella och enhetliga formulär och checklistor som säkerställer att arbetsprocesserna följs på ett strukturerat sätt. Det sparar tid, minskar fel och ökar effektiviteten.

Detta erbjuder systemet bl a:
Service- och infomallar
Egenkontroll och riskanalyser
Egenskapade fält
Språkanpassning – anpassa systemet efter era uttryck
Finns på flera språk
Taggar
Statistik

Klink – övervakningsenhet (specialfunktion – fråga oss när du vill veta mer)