Om Serviceprotokoll.se

Adress: Katrinedalsgatan 53, 504 51 Borås
Fakturaadress: OO Software AB, Katrinedalsgatan 18, 504 51 Borås
Telefon: 033-323 31 33
Epost: info@serviceprotokoll.se

Organisationsnummer: 556966-3973

4 killar som jobbar på serviceprotokoll.se
Från vänster: Börje (utbildning/support), Robin (utveckling), Joel (sälj) och Rasmus (utveckling).

Historik

OO Software AB grundades 2014 för att skapa ett servicesystem för Hedström & Kroon/Tryckluftservice.se. Det fick namnet Serviceprotokoll.se.

Systemet skapades av Robin Dorbell, programmerare och programutvecklare som studerat Systemarkitektur vid Högskolan i Borås, och Börje Kroon, med stor vana av servicearbete som anställd och som egen företagare.

Många serviceföretag hanterar servicedokument manuellt eller i olika system. Även Börjes företag jobbade med olika lösningar som tog tid och var krångliga.  Börje Kroon började leta efter ett system som kunde hantera helheten. Ett system där allt är samlat och som kunden med enkelhet kan göras delaktig i. När han inte hittade något som motsvarade företagets behov växte idén fram om att skapa ett eget system. Det skulle dessutom:

Börje är aktiv i Borås segelflygklubb. Där hittade han Robin och arbetet var igång.

Börjes företag jobbar nu aktivt i systemet och många fler användare tillkommer hela tiden. Systemet utvecklas hela tiden, utifrån förslag och önskemål från våra kunder och idéer som uppstår hos oss som utvecklar och marknadsför systemet.

Ägare

Serviceprotokoll.se utvecklas och ägs av OO Software AB. VD för OO Software är Robin Dorbell, tillika en av våra utvecklare.
Var kommer namnet OO Software ifrån undrar du kanske? Jo, Robin och Börje tog andra bokstaven i sina förnamn, tog bort prickarna över ö och då blev det OO.

Robin Dorbell. Foto Emil Dorbell

Våra kunder

Användare av Serviceprotokoll.se finns i många olika branscher – storkök, tryckluftsservice, kaffemaskiner, kompressorer, värmepumpar, hissar, vvs, el, truckar, av-teknik, måleri, dörrmontage, båtar, åkeri, fastighetsskötsel …

Läs mer om några av våra kunder.

Några av fördelarna med Serviceprotokoll.se

Service- och arbetsordrar

Serviceprotokoll.se är utvecklat för serviceorderhantering men hanterar både återkommande service och mer tillfälliga behov av arbeten – arbetsordrar.

Många funktioner

Lager, Försäljningsorder, Offert, Avtal, Inköpsorder, CRM är ytterligare exempel på funktioner som ger er möjlighet att sköta all administration inom systemet. Läs mer om alla funktionerna.

Integration

Från register till fakturering: servicesystemet är integrerat hela vägen. Ladda upp dina register och få fakturor skickade direkt till ditt administrationsprogram.

Inga installationer

Genom att vara webbaserat är servicesystemet lätt att komma åt var ni än är, på din mobil, surfplatta eller dator. Slipp installation, uppdateringar och backuper. Vi sköter allt.

Spårbarhet

Genom att jobba med all information på samma ställe får ni en enkel spårbarhet över vad ni har gjort, vad ni behöver göra och vad som är planerat framöver.

Bjud in kunder

Skapa bättre kundrelationer. Bjud in era kunder via kundportalen så kan de snabbt lägga en felanmälan, se historiken för sina maskiner, utfört underhåll och uppdatera sina uppgifter.

Av servicetekniker för servicetekniker

Serviceprotokoll.se är utformat av ett gäng servicetekniker som under lång tid har provat sig fram till en lösning som inte bara fungerar bra, utan även är lätt att förstå och använda.

Gänget samlat: Fr v Robin, Börje (med ryggen åt fotografen tyvärr), Joel, Katarina och Rasmus. Foto Emil Dorbell